Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Yoga op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Bos, strand, duinen, wind, zee, zon, rust en ruimte. Dé ideale plek voor een uniek yogaweekend. Het weekend wordt gehouden in de Folkshegeskoalle midden in de bossen bij het vriendelijke dorpje Hoorn, op loopafstand de Noordzee en Waddenzee.

Het programma bestaat uit Critical Alignment Restorativ Yoga met live muziek, Yin Yoga, yoga met live muziek, inspirerende lezingen, stilte wandeling, uitgebreide aandacht voor meditatie en mindfulness, lekker eten en vol op vrije tijd.

Je verblijft op basis van volpension (vegetarisch) en een tweepersoonskamer. Tegen bijbetaling is een 1 persoonskamer mogelijk. Linnengoed, Yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig.

Vrijdag om 18:00 aankomst en kamerindeling, daarna gaan we lekker eten en volgt om 19:30 het programma. We sluiten de avond af met een ligconcert. Zaterdagochtend om 7:00 begint het programma met Pranayama, meditatie en muziek.  Zondagochtend start de dag om 8:30 en sluiten we het weekend rond 14:00 af.

Het uitgebreide programma krijg je toegestuurd.

Deel dit evenement