Alles is teamwork

Teamwork vormt de kern van onze creatieve reis. Als artiesten verbinden we onze unieke talenten, ideeën en passies om samen iets buitengewoons te creëren. Door elkaar te ondersteunen en te inspireren. Iedere voorstelling is voor ons eerst een reis naar binnen voordat we de mooiste vorm hebben gevonden die ons publiek in hun hart raakt.

Jan Kuiper

Jan is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme.

“Wanneer je samen met de wind en de zee ademt, ben je nooit alleen!”

Als schrijver en theatermaker publiceert hij boeken en voorstellingen waarin richting wordt gegeven aan een ieder die zo zinvol en gelukkig mogelijk probeert te leven.

Naast gitarist is hij een Yogi. Sinds 2014 heeft hij zijn twee grote passies weten te combineren in de uiterst succesvolle format Yoga in Concert.

Wil je meer weten over Jan en zijn projecten, kijk dan hier.

Yvonne de Hoop

Toen Yvonne meer dan 25 jaar geleden met yoga begon, had ze geen idee wat het was. Maar gaandeweg veranderde er iets in haar waardoor ze het leven anders is gaan zien en ervaren.

De weg van Yoga, ademwerk en meditatie hebben haar met datgene in contact gebracht waar het werkelijk om gaat. Ze is veel meer gaan leven vanuit het hart. Ze heeft geleerd om te luisteren naar de stem van haar lichaam en niet alleen naar de stem van het hoofd. Het is een helende weg van liefde, vertrouwen, compassie en dankbaarheid.

“Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!”

Als yogatherapeut en holistisch coach begeleidt zij mensen met fysieke en mentale klachten, Haar professionele kennis op het gebied van verschillende vormen van Yoga en jarenlange ervaring komen samen in haar wekelijkse lessen. Daarnaast organiseert en verzorgt ze yogavakanties en retraites in binnen en buitenland en geeft ze les op verschillende (yoga)festivals.

Voor meer informatie of begeleiding, bezoek de site van Yvonne.

Iris Kroes

Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Met haar betoverende heldere stem en haar prachtige harpspel, is zij een genot om naar te luisteren. De themaliedjes worden dan ook vanuit volle overgave gezongen tijdens iedere voorstelling.

“Ik wil altijd hard blijven werken en veel gaan leren, want ik ben nog lang niet uitgegroeid. Mijn schip (soms letterlijk) vertrekt vanaf rivieren de grote oceaan op en ik geniet van elk moment.”

Lees alles over Iris op: www.iriskroes.com

Jan Klug

Jan is muzikant, videokunstenaar, mediaprogrammeur en docent; oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, maar al bijna 20 jaar woonachtig in Nederland.

Hij speelt vol passie sopraan- en tenorsaxofoon, fluit, patafoon en theremin.

“Ik beschouw de elektronische effecten die ik gebruik om de geluiden van mijn ‘echte’ instrumenten te transformeren als een instrument op zichzelf, vooral mijn lieve, roestige, op maat gemaakte DD3, die mijn belangrijkste hulp is bij het creëren van live soundscapes.”

Wil je meer weten over Jan en zijn projecten: https://www.janklug.com

Ommelander Courant

Lees hier het interview dat Jan en Yvonne gaven aan Ommelander Courant in maart 2024.

Yoga Magazine

Lees hier het interview dat Jan en Yvonne gaven aan Yoga Magazine in september 2022.