Alles is teamwork

Het mooie van Yoga in Concert is dat het een samenwerking is tussen musici, yogadocenten en jij. Jan Kuiper en Yvonne de Hoop zijn de drijvende kracht achter dit evenement. Afhankelijk van de grootte van het concert werken we samen met andere musici.

Foto: Linelle Deunk
Initiatiefnemers: Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

Jan Kuiper

Jan is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme.

“ Wanneer je samen met de wind en de zee ademt, ben je nooit alleen!”

Als schrijver en theatermaker publiceert hij boeken en voorstellingen waarin richting wordt gegeven aan een ieder die zo zinvol en gelukkig mogelijk probeert te leven.

Naast gitarist is hij een fervent Yogi. Sinds 2014 heeft hij zijn twee grote passies weten te combineren in de uiterst succesvolle format Yoga in Concert.

Wil je meer weten over Jan en zijn projecten, kijk dan hier.

Yvonne de Hoop

Yvonne is door yoga het leven pas echt gaan ervaren en met datgene in contact gebracht waar het werkelijk omgaat. Yoga is leven vanuit het hart. Gevuld met onvoorwaardelijke liefde, compassie en dankbaarheid.

“Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!”

Als yogatherapeut en holistisch coach begeleidt zij mensen met fysieke en mentale klachten, Haar professionele kennis op het gebied van verschillende vormen van Yoga en jarenlange ervaring komen samen in haar wekelijkse lessen. Daarnaast organiseert en verzorgt ze yogavakanties en retraites in binnen en buitenland en geeft ze les op verschillende (yoga)festivals.

Voor meer informatie of begeleiding, bezoek de site van Yvonne.

Iris Kroes

Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Met haar betoverende heldere stem en haar prachtige harpspel, is zij een genot om naar te luisteren. De themaliedjes worden dan ook vanuit volle overgave gezongen tijdens iedere voorstelling.

Ommelander Courant

Lees hier het interview dat Jan en Yvonne gaven aan Ommelander Courant in maart 2024.

Yoga Magazine

Lees hier het interview dat Jan en Yvonne gaven aan Yoga Magazine in september 2022.