Thema’s

Yoga in Concert & Mindfulness in Concert zijn bijzondere voorstellingen. Het is een inspirerende totaalervaring met muziek, mindfulness, adem en ontspanning.

Bekijk onze voorstellingen

Mindfulness in Concert

De jongen, de mol, de vos en het paard

Na de zeer succesvolle voorstelling Yoga in Concert is er nu een nieuwe voorstelling waarbij de ervaring en beleving van Mindfulness centraal staat.

Wij lieten ons inspireren door het uiterst succesvolle boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’, dat al bijna een miljoen keer is verkocht, en prachtig vertaald is door schrijver Arthur Japin. Aan de hand van een aantal universele wijsheden in combinatie met rustgevende meditatieve muziek verzorgen we een inspirerende totaalervaring met muziek, mindfulness, adem en ontspanning.

Yoga in Concert

De reis van de vlinder

Wij lieten ons voor deze voorstelling inspireren door het leven, de wijsheid en de metamorfose van vlinders. Aan de hand van een aantal universele levenswijsheden, in combinatie met prachtige meditatieve muziek verzorgen we een inspirerende totaalervaring met yoga, adem, meditatie en mindfulness.

“Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder.”  – Lao Tze.

Vlinders worden door de mens erg gewaardeerd om hun decoratieve kleuren en vlucht en worden beschouwd als vliegende bloemen. Ze spelen met name een grote rol in de symboliek vanwege hun metamorfose. De overgang van een kruipend, wormachtig dier naar een gevleugeld gekleurd insect is enorm, niet alleen wat betreft het uiterlijk, maar ook qua levenswijze. Vlinders staan daarom symbool voor hoop, een nieuw begin, de wedergeboorte of de wederopstanding. Vlinders zijn daarnaast in veel beschavingen een belangrijk symbool van geluk, vrijheid en de liefde.

Yoga in Concert

Colors of Scandinavia

Scandinavië staat niet alleen bekend om haar fabelachtig mooie natuur, het noorderlicht en de ongelooflijke rust en ruimte, ook is het de bakermat van een aantal prachtige popsongs.

De mooiste muziek van Abba, Aha, Avicii en nog veel meer Scandinavische juweeltjes.

Yoga in Concert

Colors of George Michael

Maak een innerlijke reis met de prachtige muziek van George Michael. De mooiste hits zoals Careless whisper, Jesus to a child, A different corner.

But I still say, when you find love, when you know that it exists…

Yoga in Concert

Colors of Coldplay

We spelen de grootste hits van deze superband: The Scientist, Clocks & Fix You en nog veel meer prachtige tijdloze popsongs.

Cause you’re a sky full of stars…!

Yoga in Concert

Colors of Sting

Met o.a. Fields of gold, Shape of my heart & Fragile.

On and on the rain will fall, like tears from a star
On and on the rain will say, how fragile we are …

Yoga in Concert

Colors of Adele

Met: Make you feel my love, Go easy on me & Hello.

Go easy on me baby… Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead…